Alin Tapalaga, Porsche Inter Auto: Macar de ar fi semestrul doi la fel ca primul

Postat la 13 august 2009 120 afişări

Alin Tapalaga, director general Porsche Inter Auto spera ca a doua jumatate a anului sa aduca pentru dealerii de masini vanzari apropiate de cele din primul semestru.

“Desi prima jumatate a fost dezastruoasa, in cea dea doua se asteapta ca criza sa se adanceasca. De la luna la luna inregistram scaderi, piata scazand la 55% fata de anul trecut.”

Tapalaga spune ca statul ar putea sa ajute domeniul auto cum a facut in 2007 cu acele taxe care au facut ca exporturile de secondhand sa creasca substantial.

“Trebuie sa vedem si cum fac nemtii care au o crestere cu 40% fata de anul. Programul de casare din Romania l-am inceput timid, cu pasi mici, avand in vedere ca toate masurile au fost luate pe rand. In acest program sunt 60.000 de masini impartite in 3 etape. Se preconizeaza o rata a succesului de 30-35%, total nesatisfacator.”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tapalaga,
porsche,
criza,
scaderi,
exporturi,
casare
/video/alin-tapalaga-porsche-inter-auto-macar-de-ar-fi-semestrul-doi-la-fel-ca-primul-4745522
4745522
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.