Adrian Volintiru, CFO Marexin: Statul e partenereul meu si trebuie sa ma ajute

Postat la 20 august 2009 111 afişări

Adrian Volintiru, CFO Marexin crede ca pentru a depasi momentul critic actual rolul important il are statul, care trebuie sa fie un stakeholder.

“Rolul lui, al liderilor e de stakeholderi care sa fie alaturi de mediul de afaceri, care trebuie sa primeasca imput-ul de la stat ca sa se poate dezvolta.”

Volintiru spune ca in mediul de afaceri daca se pierde increderea clientilor, inseamna ca mesajul transmis a fost confuz, ajungandu-se la pierderea increderii stakeholder-ului principal, adica al statului, care ar trebui sa fie un punct de sprijin.

“El trebuie sa se gandeasca ca e partenerul meu si ca atare trebuie sa ma ajute. S-ar putea sa urmeze o a treia faza a crizei si anume o inflatie puternica pe toate valutele”.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
volintiru,
marexin,
stat,
stakeholder,
macroeconomie
/video/adrian-volintiru-cfo-marexin-statul-e-partenereul-meu-si-trebuie-sa-ma-ajute-4745434
4745434
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.