Adrian Stanciu, Human Synergistics: Suntem doar spectatori la criza

Postat la 15 august 2009 35 afişări

Adrian Stanciu, managing partner al companiei de consultanta Human Synergistics crede ca in urmatoarele 6 luni va continua scaderea economica, chiar daca sunt unele semne de insanatosire, deoarece suntem doar spectatori in aceasta criza.

“Criza a fost provocata din afara, iar economia noastra e atat de dependenta de cea europeana astfel incat nu ne putem reveni decat dupa ce isi revin statele puternice din vest. Ar trebui sa incepem sa ne gandim la strategii noi pentru dezvoltare”.

Stanciu spune ca lumea s-a schimbat foarte mult, iar corporatiile mari s-au miscat greu pana au inteles ce trebuie sa faca.

“Un lucru bun e ca exista dinamism in economie, dar atat timp cat nu sunt clienti de export care sa traga economia Romaniei inainte nu vom putea depasi criza”.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
stanciu,
spectatori,
criza,
consultanta,
economie
/video/adrian-stanciu-human-synergistics-suntem-doar-spectatori-la-criza-4729175
4729175
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.