VIDEO - Alin Gherman, DPD: Cea mai grea decizie a fost să părăsesc o multinaţională pentru un mediu antreprenorial

Autor: Ioana Matei Postat la 03 iunie 2013 616 afişări

Cei mai puternici tineri manageri din România au vorbit în cadrul galei Business Magazin - 100 TINERI MANAGERI DE TOP 2013 - despre evoluţia mediului de afaceri şi problemele pe care le întâmpină tinerii pentru a ajunge în fruntea companiilor.

VIDEO - Alin Gherman, DPD: Cea mai grea decizie a fost să părăsesc o multinaţională pentru un mediu antreprenorial


100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin. Indiferent că sunt formaţi în multinaţionale sau au dobândit experienţă clădind propriile afaceri, ei sunt nu numai etalonul mediului de business românesc, ci şi cei care trasează direcţiile economiei.

BUSINESS Magazin vă prezintă a opta ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Catalogul este disponibil din luna mai la toate punctele de difuzarea a presei Inmedio si Relay la pretul de 35 lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
schimbare,
business magazin,
tineri,
manager
/lideri/video-alin-gherman-dpd-cea-mai-grea-decizie-a-fost-sa-parasesc-o-multinationala-pentru-un-mediu-antreprenorial-10921246
10921246
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.