Victor Balaniuc: Lucrul de care sunt cel mai mândru este că am rezistat cu stoicism momentelor dificile prin care am trecut de-a lungul călătoriei antreprenoriale

Postat la 15 noiembrie 2021 85 afişări

Victor Balaniuc: Lucrul de care sunt cel mai mândru este că am rezistat cu stoicism momentelor dificile prin care am trecut de-a lungul călătoriei antreprenoriale

Cel mai mult mă inspiră… Richard Branson.

Lucrul de care sunt cel mai mândru este… că am rezistat cu stoicism momentelor dificile prin care am trecut de-a lungul călătoriei antreprenoriale.

Din agenda mea zilnică, nu lipsesc… educaţia, sportul şi revizuirea obiectivelor.

Cred că stilul meu de management este definit de… pragmatism, bună organizare şi responsabilizare a fiecărui membru din echipele pe care le conduc, dar şi de bună dispoziţie, creând medii de lucru plăcute.

Când eram copil, visam să fiu… om de afaceri.

CEO-ul pe care îl admir cel mai mult este… Elon Musk.

Liderul ideal este… asumat şi capabil să ia cele mai bune decizii pentru viziunea şi obiectivele companiei, chiar dacă nu sunt şi cele mai populare decizii.

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este… responsabilitatea.


Vârstă: 26 de ani

Funcţie: CEO

Companie: Legend/Front Row Events/Balvia Group

Investiţie iniţială Legend (2020): 200.000 de euro


Numărul colegilor din echipa sa: 10


Experienţă: Este, alături de Darius Tapalagă, cofondator al Front Row Events, primul brand de entertainment din România care a organizat turnee internaţionale pentru artişti români.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: Dezvoltarea de afaceri în fitness, tehnologie şi entertainment, sub umbrela Balvia Group; se concentrează pe dezvoltarea internaţională a sălilor de fitness Legend.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.