Una dintre cele mai cunoscute afaceri cu cărţi de pe piaţa românească a început în oraşul de sub Tâmpa. Care este povestea fondatoarei

Postat la 25 februarie 2022 779 afişări

Una dintre cele mai cunoscute afaceri cu cărţi de pe piaţa românească a început în oraşul de sub Tâmpa. Care este povestea fondatoarei

În urmă cu 12 ani, Laura Ţeposu a pus bazele librăriei online Libris.ro, istoria Libris începând însă în urmă cu trei decenii, cu o librărie fizică deschisă în oraşul de sub Tâmpa.

Este absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov, secţia Finanţe-Bănci (2000), şi a unui master în politici de contabilitate, audit şi control de gestiune, iar din 2007 este membru al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România.

Platforma companiei include peste 50.000 de titluri în limba română şi mai mult de 300.000 de titluri în limba engleză, potrivit ZF.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

1.  Sunt trei paliere pe care ne concentrăm în viitorul apropiat, care ne oferă contextul pentru creştere continuă: oamenii, tehnologia şi asigurarea capitalului pentru dezvoltare. În ceea ce priveşte oamenii, şi mă refer aici la echipă, pe lângă asigurarea securităţii sanitare în condiţiile pandemiei, o prioritate este dezvoltarea lor continuă prin traininguri şi expunerea constantă la nou, astfel încât ponderea muncii intelectuale şi celei de creaţie să depăşească ponderea muncii de rutină; în felul acesta vom fi agili şi capabili să ne adaptăm rapid la schimbările majore socioeconomice pe care le rezervă viitorul.

2. Apoi, avem ca prioritate dezvoltarea tehnologică pe toate palierele: platforma e-commerce, logistică, marketing. Astăzi, pentru orice business – dar în special pentru unul digital – este esenţial să poată integra şi beneficia de cele mai noi tehnologii, astfel încât să ţină pasul cu dinamica pieţei pentru a oferi o experienţă cât mai bună clienţilor şi optimizarea operaţională.

3.Ž Nu în ultimul rând, avem grijă să asigurăm o dezvoltare durabilă şi sustenabilă şi capacitatea de finanţare pentru investiţiile viitoare.

Profilul Laurei Ţeposu a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, EDIŢIA 2021. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.