Tudor Furir conduce din 2006 compania Pernor Ricard

Autor: Anca Barbulescu Postat la 04 februarie 2013 148 afişări

Tudor Furir conduce din vara anului 2006 compania Pernor Ricard, cu activităţi în domeniul băuturilor alcoolice.

În prima jumătate a acestui an compania pe care o coordonează a înregistrat vânzări de peste 46 de milioane de lei, cu 11% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Furir lucrează de aproape 20 de ani în companii multinaţionale, precum Coca-Cola, Mars, Allied Domecq şi Pernod Ricard. Primii paşi într-o companie multinaţională au fost făcuţi în 1994, când s-a angajat la Coca-Cola în Timişoara. Doi ani mai târziu devenea expat, fiind numit general sales manager la Coca-Cola Krasnoiarsk în Rusia. La întoarcerea în ţară, în 1998, a preluat funcţia de national sales manager la Mars, iar în 2002 a fost numit country manager la Allied Domecq. Este de formaţie inginer, fiind absolvent al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca şi a urmat cursurile unui MBA la The Open University. într-un an în care cele mai multe companii din domeniu au anunţat scăderi ale cifrei de afaceri sau avansuri nesemnificative.


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tudor-furir-conduce-din-2006-compania-pernor-ricard-10541499
10541499
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.