Tineri manageri: Laura Daniela Mihai, bancher de stat

Postat la 23 mai 2010 816 afişări

Laura Mihai enumera printre realizarile sale initierea si dezvoltarea segmentului de clienti mari, prin infiintarea in 2007 si organizarea directiei specializate pe aceasta categorie de clientela.

FUNCTIE: director Directia Clienti Mari, CEC Bank

VARSTA: 39 de ani

ACTIONARIAT: Ministerul Finantelor Publice

ACTIVE 2009: 30,7 mld. lei

PROFIT INAINTE DE IMPOZITARE 2009: 50 mil. lei

ANGAJATI 2009: 6.679

Concret, din 2007 pana acum, ponderea clientilor fata de care CEC Bank are expuneri mai mari de 3 milioane de lei a crescut de la 18% la 40%, iar in portofoliul bancii au intrat o serie de firme romanesti puternice, inclusiv din infrastructura, energie si agricultura. Mihai are in subordine 10 persoane, divizate in echipa managerilor de relatii si cea a analistilor de credit. "Colegii mei sunt in general oameni tineri, cu o medie de varsta care nu depaseste 30 de ani", spune ea. Alta realizare enumerata de Laura Mihai priveste participarea la dezvoltarea portofoliului de produse specializate, incluzandu-le pe cele destinate cofinantarii proiectelor din fonduri europene.

CEC Bank este a cincea banca in sistem in functie de valoarea activelor, cu o cota de piata de 6,3%. "Este un avantaj extraordinar sa lucrezi in cea mai mare banca din Romania in functie de reteaua teritoriala si sa vezi cu ochii tai cum o institutie inerta se transforma intr-un timp relativ scurt intr-o banca universala", afirma Laura Mihai, dand ca exemplu faptul ca unii clienti care pana mai ieri o sunau ca sa le spuna unde e cea mai apropiata agentie unde se poate plati o amenda o suna acum ca sa discute despre colaborari.

Cititi mai multe despre Laura Mihai si alti tineri manageri in catalogul "Tineri Manageri de Top 2010" care va aparea pe piata luni, 24 mai.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Tineri manageri,
Laura Daniela Mihai,
CEC
/lideri/tineri-manageri-laura-daniela-mihai-bancher-de-stat-6143833
6143833
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.