TINERI MANAGERI DE TOP: Si pantofii au finantele lor. Cum conduce Gabriel Tepelea afacerea Benvenuti

Autor: Roşca Postat la 30 iunie 2011 504 afişări

Absolvent al Facultatii de Stiinte Economice din Oradea in 1999, Tepelea a inceput sa lucreze inca din timpul studiilor ca reprezentant de vanzari in cadrul Telemobil. S-a alaturat companiei Benvenuti in 2004, odata cu infiintarea acesteia, la propunerea lui Dan Pavel, fondatorul si directorul general al companiei.

Contactul cu domeniul retailului de incaltaminte s-a produs insa anterior, in anul 2001, cand a decis sa accepte postul de reprezentant vanzari in cadrul retailerului de incaltaminte Leonardo. Acum, ca director de achizitii al Benvenuti, are in subordine trei persoane - responsabili in principal de relatia cu furnizorii. Despre anul trecut, cel mai bun an pentru Benvenuti din istoria companiei, cand cifra de afaceri a depasit 46 mil. lei (11 mil. euro), Tepelea spune ca a fost un an de consolidare, "un an care ne-a stimulat si ne-a provocat in a descoperi solutiile optime pentru a contracara situatia economica instalata la nivelul intregii piete". Atunci cand vine vorba de cel mai dificil moment din cariera, Tepelea spune ca a fost in 2009, cand criza economica a afectat Benvenuti. Dupa o experienta de peste un deceniu in retailul de incaltaminte, Gabriel Tepelea spune ca peste un alt deceniu se vede in aceeasi pozitie, insa intr-un birou mai mare si cu o sala de mostre tripla ca suprafata comparativ cu cea actuala. "Iar daca totul merge conform planurilor, in curand, vom incepe constructia noului sediu al firmei, investitie pe care dorim sa o finalizam pana in anul 2014."



BUSINESS Magazin prezinta, in cea de-a sasea editie a anuarului 100 Tineri Manageri de Top, o noua generatie de business, managerii si antreprenorii de pana in 40 de ani care conduc cele mai importante si dinamice companii din Romania.

Comanda acum varianta electronica a catalogului la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-si-pantofii-au-finantele-lor-cum-conduce-gabriel-tepelea-afacerea-benvenuti-8410524
8410524
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.