TINERI MANAGERI DE TOP: O cafea mai mare sau unde tinteste Cristina Necula, directorul financiar al Strauss Romania

Autor: Ioana Mihai Postat la 30 iunie 2011 290 afişări

Cristina Necula si-a inceput cariera inca din anul al doilea de facultate, cand era studenta in cadrul ASE (promotia 1997), iar in 2006 a absolvit MBA la City University, SUA.

Prima functie a fost de senior accountant in cadrul Pioneer Hi-Bred Seeds Agro, companie in care a lucrat opt ani. De sapte ani s-a alaturat Strauss Romania, al doilea jucator de pe piata cafelei, conform estimarilor companiei, "si am ramas pentru oamenii cu care am norocul sa lucrez, dinamica companiei si posibilitatea de a invata mereu ceva nou", spune Cristina Necula. In cei sapte ani a avansat, ajungand, din toamna anului 2009, CFO. "Parcursul profesional de pana acum mi se pare a fi un proces natural, logic, un balans reusit intre viata de familie si cea profesionala". Are in subordine 28 de angajati si administreaza intregul buget al companiei. La capitolul rezultatelor bune pentru anul trecut, Cristina Necula mentioneaza cresterea de cash flow si diminuarea riscului de colectare a debitelor la clienti. Nu a cochetat niciodata cu ideea de antreprenoriat, fiind "mult mai interesata de munca cu echipe diferite ce au acelasi scop: diversitatea activitatilor si dinamica dintr-o companie mare". Obiectivul ei profesional este sa ajunga director general".



BUSINESS Magazin prezinta, in cea de-a sasea editie a anuarului 100 Tineri Manageri de Top, o noua generatie de business, managerii si antreprenorii de pana in 40 de ani care conduc cele mai importante si dinamice companii din Romania.

Comanda acum varianta electronica a catalogului la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-o-cafea-mai-mare-sau-unde-tinteste-cristina-necula-directorul-financiar-al-strauss-romania-8410485
8410485
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.