TINERI MANAGERI DE TOP: Lucian Marin conduce 800 de angajati ai Coca-Cola HBC

Autor: Ioana Mihai Postat la 21 august 2011 295 afişări

Lucian Marin coordonează departamentele de vânzări, key accounts şi marketing, având în subordine aproximativ 800 de oameni.

Lucian Marin lucrează pentru Coca-Cola HBC de aproape trei ani, experienţa sa anterioară fiind legată de Danone şi L'Oréal după absolvirea Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Româno-Americane. "Prima poziţie în Coca-Cola a fost una la nivel de grup", spune Lucian Marin, care explică faptul că responsabilitatea sa era de a coordona contractele cu reţelele de comerţ internaţionale. A acceptat să se întoarcă în România la începutul anului trecut, când lucra la Atena, şi a preluat funcţia de director comercial al CCHBC România şi Republica Moldova. Lucian Marin afirmă că până acum a avut parte de un parcurs profesional dinamic, a avut ocazia să lucreze în pieţe foarte diferite - România, Franţa şi pentru ţările din Europa de Est.

Cel mai dificil moment din carieră a fost perioada foarte scurtă în care a fost nevoit să se integreze într-o companie franceză, deoarece nu ştia deloc limba franceză, iar prima întâlnire cu un client urma să aibă loc la o săptămână după angajarea sa. "Am fost nevoit ca într-o săptămână să învăţ să vorbesc franceza la nivel de negociere, fluent." Mărturiseşte că a trăit experienţa antreprenoriatului, înfiinţând o firmă de consultanţă când avea 24 de ani. Însă, spune tot el, "neavând experienţa necesară să o fac să meargă, după şase luni mi-am dat seama că trebuie să mai învăţ şi să acumulez mai multă experienţă". Acum încă mai învaţă, scopul său fiind să conducă propria companie la un moment dat.



BUSINESS Magazin prezinta, in cea de-a sasea editie a anuarului 100 Tineri Manageri de Top, o noua generatie de business, managerii si antreprenorii de pana in 40 de ani care conduc cele mai importante si dinamice companii din Romania.

Comanda acum varianta electronica a catalogului la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-lucian-marin-conduce-800-de-angajati-ai-coca-cola-hbc-8633443
8633443
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.