TINERI MANAGERI DE TOP: Ioana Lemnaru, şefa diviziei de vanuri a Mercedes-Benz România

Autor: Alecu Postat la 24 august 2011 160 afişări

Ioana Lemnaru conduce divizia de vanuri a Mercedes-Benz România, cea care comercializează utilitarele de sub 3,5 tone.

Planurile de viitor ale Ioanei Lemnaru includ continuarea carierei în cadrul concernului german Daimler AG, iar cea mai mare realizare pe plan profesional o constituie formarea echipei pe care o conduce în prezent. La nivelul anului trecut Mercedes-Benz a comercializat pe piaţa locală peste 800 de utilitare de sub 3,5 tone, în scădere cu 26% faţă de anul anterior, în condiţiile în care piaţa acestora s-a micşorat cu aproape 34% faţă de anul anterior. Utilitarele uşoare ale Mercedes-Benz au avut un declin de 26% anul trecut, dar în 2011 piaţa acestora a revenit pe o tendinţă ascendentă, punctând o creştere de 36%. Cel mai bine vândut model din gama Mercedes-Benz vans a fost Sprinter, cu 135 de unităţi în T1.



BUSINESS Magazin prezinta, in cea de-a sasea editie a anuarului 100 Tineri Manageri de Top, o noua generatie de business, managerii si antreprenorii de pana in 40 de ani care conduc cele mai importante si dinamice companii din Romania.

Comanda acum varianta electronica a catalogului la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-ioana-lemnaru-sefa-diviziei-de-vanuri-a-mercedes-benz-romania-8645477
8645477
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.