TINERI MANAGERI DE TOP: Gabriela Rusu - 11 ani in marketing, 14 in asigurari

Autor: Ana Raduta Postat la 02 iunie 2011 99 afişări

Gabriela Rusu lucreaza in marketing de 11 ani, iar in piata de asigurari a intrat inca de la terminarea facultatii, acum 14 ani.

Gabriela Rusu a inceput sa lucreze in asigurari in 1997, dupa ce timp de patru ani s-a pregatit in facultate pentru o cariera in acest domeniu. "Am absolvit Academia de Studii Economice, sectia Finante-Asigurari, in 1997. Dupa absolvire m-am angajat la ASIROM, in primii ani la departamentul de training, iar in 2000 am fost numita director adjunct de marketing", povesteste Rusu.

A durat doar cateva luni pana cand sa preia functia de director deplin al departamentului de marketing, pentru ca din 2003 sa schimbe angajatorul - a plecat la Generali Asigurari, unde a fost director de marketing si comunicare. Trei ani mai tarziu Gabriela Rusu ocupa aceeasi pozitie, insa in cadrul unui alt asigurator - Astra. "n 2008 a venit schimbarea majora din cariera mea, cand am fost recrutata ca director de marketing pentru piete emergente de Uniqa International, cu responsabilitati in Romania, Ucraina si Bulgaria", spune Rusu. Din aceasta functie coordoneaza si acorda suport celor trei departamente de marketing din companiile Uniqa ale celor trei tari, referitor la strategie, implementare, reguli corporate, planificare, buget si alte aspecte ale activitatii de marketing.

Momentul in care a venit la Uniqa a punctat si cea mai importanta provocare din cariera sa prin trecerea de la un management local la o formula de management international. Tot aici a derulat si proiectul de care este cel mai atasata. "Proiectul meu <de suflet> este rebrandingul pe care l-am facut in 2009 si 2010 la companiile Uniqa din Romania si Ucraina dupa achizitiile realizate de grup pe aceste piete, rebranding care s-a incheiat cu rezultate foarte bune", spune Gabriela Rusu.



- Premiul special "Marketing emergent": Gabriela Rusu, Marketing Manager Piete Emergente la Uniqa International. In varsta de 36 de ani, Gabriela Rusu lucreaza pe piata de asigurari de la terminarea facultarii, iar in 2008 a fost recrutata de Uniqa International ca director de marketing pentru piete emergente, cu responsabilitati in Romania, Ucraina si Bulgaria.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-gabriela-rusu-11-ani-in-marketing-14-in-asigurari-8308019
8308019
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.