TINERI MANAGERI DE TOP: Drumul Narcisei Doroftei pana in functia de director IT

Autor: Ana Raduta Postat la 18 iunie 2011 409 afişări

Desi departamentele de IT sunt rezervate in general barbatilor, Narcisa Doroftei nu a avut in ultimii 12 ani niciun moment in care sa-si fi dorit sa lucreze in alta parte.

Narcisa Doroftei a avut un traseu bine stabilit in cariera sa. A stiut ca vrea sa lucreze in IT inca de la inceput si chiar daca nu a ales o companie de profil, asta nu a impiedicat-o sa evolueze. A inceput ca programator, a continuat ca analist de sistem in asigurari si contabilitate, iar inainte de a fi numita in functia de director IT, a fost consilierul IT al presedintelui companiei. Ca orice om al cifrelor, are un plan concret pe care il urmeaza pana la cel mai mic detaliu si o strategie care a ajutat-o sa se dezvolte. "Evit sa spun <nu> provocarilor continuu oferite de compania in care lucrez si, prin urmare, strategia a fost sa ducem foarte multe proiecte la bun sfarsit, chiar daca acest lucru a necesitat multa munca, tenacitate, exploatarea cateodata la maxim a mea si a subordonatilor mei si, bineinteles, multe nopti nedormite", spune Doroftei.

De-a lungul carierei sale in Omniasig, a participat la mai multe proiecte internationale ale grupului Vienna Insurance Group in Cehia, Slovacia, Austria, Polonia sau Bulgaria. "De asemenea, am avut si schimburi de experienta in Rusia, Italia, Abu Dhabi, din care am invatat mai multe decat as fi putut invata la orice curs de specialitate", precizeaza Narcisa Doroftei. Cea mai mare provocare din cariera sa a fost cand, la 29 de ani, a devenit directorul IT al unei companii cu peste 1.600 angajati si cu un ritm de dezvoltare foarte dinamic.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-drumul-narcisei-doroftei-pana-in-functia-de-director-it-8353761
8353761
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.