TINERI MANAGERI DE TOP: De ce a trecut Codruta Borza de la stat la privat si cum a ajuns la Cora

Autor: Ioana Mihai Postat la 06 iulie 2011 497 afişări

Cu o cariera de peste noua ani in cadrul Cora, Codruta Borza are in prezent in subordine 450 de oameni, ocupandu-se de magazinul de la Cluj-Napoca.

Primii pasi in Cora au fost ca manager de raion in martie 2002, in urma cu mai bine de noua ani. Pana in martie 2002 a lucrat la Industria Sarmei Campia Turzii. "Sistemul de lucru totusi greoi, pricinuit de centralizarea excesiva, m-au determinat sa caut sa schimb tipul de companie dintr-una de stat intr-una privata", spune Codruta Borza. In 2002 a fost angajata ca manager de raion si a urmat un stagiu de cinci luni intr-unul dintre magazinele Cora din nordul Frantei.

A lucrat apoi timp de trei ani in Cora Pantelimon (Bucuresti), iar ulterior a urcat pas cu pas in ierarhia companiei, ajungand in 2009 director de magazin la Cora Cluj-Napoca. Acum are in subordine 450 de angajati, iar magazinul de care se ocupa a inregistrat anul trecut un rezultat bun in contextul unor vanzari general in scadere. Magazinul de care se ocupa a avut "o scadere mai mica decat media nationala a companiei". Tot ea spune ca prezentul este cel mai dificil moment din cariera, pentru ca in viata sa a "aparut un baietel, care are acum opt luni si care are nevoie de mine", astfel incat impartirea intre slujba si casa este destul de dificila. Codruta Borza spune ca nu a cochetat cu ideea de antreprenoriat, iar peste zece ani se vede in functia de director al unui magazin mai mare, "cu clienti multumiti si cu o concurenta performanta care sa te incite sa te autodepasesti".



BUSINESS Magazin prezinta, in cea de-a sasea editie a anuarului 100 Tineri Manageri de Top, o noua generatie de business, managerii si antreprenorii de pana in 40 de ani care conduc cele mai importante si dinamice companii din Romania.

Comanda acum varianta electronica a catalogului la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-de-ce-a-trecut-codruta-borza-de-la-stat-la-privat-si-cum-a-ajuns-la-cora-8392184
8392184
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.