TINERI MANAGERI DE TOP: Daniela Lăzăroaie se ocupă de finanţele Porsche România, cel mai mare importator de pe piaţa locală

Autor: Alecu Postat la 24 august 2011 168 afişări

Daniela Lăzăroaie, 36 de ani, conduce din 2005 departamentul financiar al Porsche România, cel mai mare importator de pe piaţa locală, care are în portofoliu mărcile Volkswagen, cea mai bine vândută marcă de import în 2010 şi în primul trimestru al acestui an, Skoda, Audi, Seat, Porsche şi Bentley.

Cea mai mare realizare a Danielei Lăzăroaie, care face parte din Porsche România de 13 ani, a fost formarea echipei pe care o conduce şi depăşirea celor mai dificile momente ale crizei care a afectat puternic piaţa auto din România. Porsche România a fost una dintre puţinele companii care nu au fost atât de afectate precum restul pieţei de scăderea pieţei locale cu aproape 70% în ultimii doi ani, înregistrând un profit de ordinul zecilor de milioane de euro atât în 2009, cât şi în 2010.



BUSINESS Magazin prezinta, in cea de-a sasea editie a anuarului 100 Tineri Manageri de Top, o noua generatie de business, managerii si antreprenorii de pana in 40 de ani care conduc cele mai importante si dinamice companii din Romania.

Comanda acum varianta electronica a catalogului la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-daniela-lazaroaie-se-ocupa-de-finantele-porsche-romania-cel-mai-mare-importator-de-pe-piata-locala-8645469
8645469
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.