TINERI MANAGERI DE TOP: Daniel Nicolescu - seful celui mai mare procesator de plati online cu cardul

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 02 iunie 2011 555 afişări

Daniel Nicolescu este de anul trecut seful ePayment, cel mai mare procesator de plati online cu cardul, care a inregistrat anul trecut doua milioane de plati in valoare de peste 120 de milioane de euro.

Daniel Nicolescu a urmat Universitatea Politehnica din Bucuresti si a continuat studiile la Universitatea Stanford din SUA, luand cursuri de Software Products Management si Public Speaking. Si-a inceput cariera inca din timpul facultatii la CARO Group, unde a ocupat functia de director IT pana in 2001. Un an mai tarziu, a intrat in echipa Gecad, in divizia RAV Antivirus, tehnologie cumparata ulterior de Microsoft. Tranzactia a fost insotita de oferte de plecare la Redmond, unde se afla sediul gigantului IT, insa Nicolescu a preferat sa ramana in tara si sa fie printre cei care pun bazele integratorului de solutii de comert electronic ePayment.

Din pozitia de director de tehnologie a contribuit la transformarea unei idei de afaceri intr-un business care astazi proceseaza doua milioane de tranzactii online in valoare de peste 120 de milioane de euro. ntre 2008 si 2009 Nicolescu s-a ocupat de dezvoltarea biroului din Statele Unite al diviziei Avangate, pe atunci parte din Gecad ePayment, din pozitia de business development manager. Iar de anul trecut, cand cele doua businessuri au fost separate, iar grupul Allegro detinut de fondul sud-african de investitii Naspers a cumparat de la Radu Georgescu 83% din ePayment, Daniel Nicolescu a fost numit directorul executiv al companiei.

"Anul acesta este unul cu multe provocari. Pentru ca facem acum parte dintr-un grup cu experienta internationala in domeniu, avem posibilitatea sa extindem la nivel regional tehnologia care ne-a consacrat pana acum in Romania", spune executivul ePayment.



- Cel mai de succes tanar manager - IT&C: Daniel Nicolescu, CEO al Gecad ePayment. La 35 de ani, Nicolescu este seful celui mai mare procesator de plati online cu cardul din Romania.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-daniel-nicolescu-seful-celui-mai-mare-procesator-de-plati-online-cu-cardul-8307982
8307982
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.