TINERI MANAGERI DE TOP: Cum se vede viitorul lui Andrei Gavril după cinci ani în echipa OMV Petrom

Autor: Iuliana Roibu Postat la 21 august 2011 401 afişări

Andrei Gavril are o carieră de opt ani în audit, iar de cinci ani a intrat în echipa celei mai mari companii din România.

Consecinţele sunt consecinţe, fie ele majore sau minore, de aceea Andrei Gavril vorbeşte despre responsabilitatea luării unei decizii şi despre faptul că fiecare decizie poate fi crucială în munca sa de zi cu zi: "De aceea nu pot să spun care a fost cea mai notabilă decizie luată pe plan profesional". Andrei Gavril coordonează un departament de 25 de persoane şi spune că investeşte destul de mult timp în încurajarea lucrului în echipă şi în comunicare. Andrei Gavril lucrează în cadrul liderului pieţei de petrol din 2006 - a intrat în companie pe o poziţie de senior internal auditor, a devenit apoi internal audit manager, iar din ianuarie 2010 este internal audit director. Înainte de a intra în echipa OMV Petrom, Andrei Gavril a lucrat ca şi controlor financiar în cadrul Wienerberger România, iar anterior a lucrat ca auditor în KPMG.

"Obiectivul meu este să reuşesc să dezvolt în continuare departamentul de audit intern astfel încât să sprijinim managementul în luarea deciziilor strategice. Am convingerea că, nu numai în Petrom, dar în majoritatea companiilor internaţionale, auditul intern trebuie şi va ajunge un partener al managementului de top în definirea şi validarea deciziilor strategice", defineşte Andrei Gavril rolul pe care îl are acum în companie. Oricum, principalele sale proiecte de viitor se leagă de OMV Petrom şi nu de planuri antreprenoriale sau migrarea către alte domenii: "Aici sunt expus unor situaţii foarte complexe şi am avut ocazia să lucrez cu manageri cu experienţe extrem de variate atât în ţară, cât şi în străinătate".



BUSINESS Magazin prezinta, in cea de-a sasea editie a anuarului 100 Tineri Manageri de Top, o noua generatie de business, managerii si antreprenorii de pana in 40 de ani care conduc cele mai importante si dinamice companii din Romania.

Comanda acum varianta electronica a catalogului la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-cum-se-vede-viitorul-lui-andrei-gavril-dupa-cinci-ani-in-echipa-omv-petrom-8633405
8633405
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.