TINERI MANAGERI DE TOP: Cum se ghideaza Judith Kis in cariera sa din HR

Autor: Ioana Mihai Postat la 01 iulie 2011 164 afişări

Cu o experienta de 12 ani in resurse umane, Judith Kis a preluat functia de director de HR in aprilie anul trecut, avand in subordine o echipa de zece oameni care se ocupa de cei 1.300 de angajati ai Ambient.

Absolventa a Facultatii de Psihologie din Bucuresti (1999), Judith Kis a urmat cursuri de master in domeniul resurselor umane si este absolventa MBA. Si-a inceput cariera inca de pe vremea studentiei, cand s-a angajat ca secretara la Logic Telecom, firma in care a lucrat pana in 2001 si a ocupat si alte pozitii. Si-a petrecut apoi trei ani la QAB Pepsi Cola, ca deputy human resources manager, apoi HR manager si, ulterior, public relation manager. S-a angajat apoi, pentru doi ani, la Autoitalia Group, ca director de resurse umane. In perioada 2006-2010 a ocupat aceeasi pozitie la Rosegur, companie care avea 4.500 de angajati, iar Kis coordona un departament cu 20 de oameni.

Dupa Bucuresti a ales sa locuiasca, impreuna cu familia, la Sibiu. A preluat functia de director de resurse umane la Ambient din aprilie anul trecut, iar intre responsabilitatile sale se numara strategia de resurse umane a companiei, bugetele dedicate, comunicarea interna, recrutarea, programele de training si de dezvoltare a personalului, dar si compartimentul de salarizare. La 34 de ani spune ca filosofia sa este de a conduce departamentul de resurse umane avand ca permanent focus dezvoltarea afacerii.



BUSINESS Magazin prezinta, in cea de-a sasea editie a anuarului 100 Tineri Manageri de Top, o noua generatie de business, managerii si antreprenorii de pana in 40 de ani care conduc cele mai importante si dinamice companii din Romania.

Comanda acum varianta electronica a catalogului la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-cum-se-ghideaza-judith-kis-in-cariera-sa-din-hr-8410650
8410650
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.