TINERI MANAGERI DE TOP: Cum descrie Florin Tătaru experienţa în HR din patru industrii diferite

Autor: Iuliana Roibu Postat la 19 august 2011 598 afişări

Fie că a fost vorba de telecomunicaţii, panificaţie, industrie grea sau administraţie publică, Florin Tătaru a lucrat în toate aceste domenii făcând acelaşi lucru: resurse umane.

"Este greu de spus ce anume m-a format, întrucât nu cred în reţete", spune Florin Tătaru, HR manager al Enel România, care a lucrat anterior în Ruuki (country HR manager România & Bulgaria, 2008-2010), Vel Pitar (national HR director, perioada 2006-2008), ZTE România (HR manager, 2004-2006), Ministerul Afacerilor Externe (specialist HR, 2003-2004), dar şi ca specialist în firme mai mici - precum COCPCIA - sau ca cercetător în cadrul universităţii americane University of Tennesee at Chattanooga.

"Cred că am învăţat câte ceva din fiecare experienţă anterioară, fie că este vorba despre oamenii cu care am lucrat (indiferent că mi-au fost şefi sau subordonaţi), industriile şi companiile în care am activat sau EMBA-ul de la Asebuss pe care l-am urmat. Faptul că am avut contact cu mai multe tipuri de businessuri mi-a adus un plus de flexibilitate şi m-a ajutat să gândesc dincolo de practicile specifice unei industrii. Am încercat să învăţ din fiecare succes, cât şi din fiecare eşec pe care l-am avut. Întotdeauna există loc de mai bine", crede acum Florin Tătaru, care coordonează departamentul de HR format din 73 de persoane, dintre care 7 îi raportează direct. Bugetul departamentului "depăşeşte câteva zeci de milioane de euro", după cum spune Florin Tătaru, printre ale cărui obiective se află şi crearea unei "pepiniere de noi manageri şi specialişti, care să fie capabili să transforme şi să dezvolte compania pe piaţa locală". Dincolo de specialiştii pe care îi formează, Florin Tătaru ţine cont şi de dezvoltarea propriei cariere, pe care o vede mergând spre "o poziţie regională, în cadrul grupului, la fel de bine cum există posibilitatea unei mişcări în lateral".



BUSINESS Magazin prezinta, in cea de-a sasea editie a anuarului 100 Tineri Manageri de Top, o noua generatie de business, managerii si antreprenorii de pana in 40 de ani care conduc cele mai importante si dinamice companii din Romania.

Comanda acum varianta electronica a catalogului la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-cum-descrie-florin-tataru-experienta-in-hr-din-patru-industrii-diferite-8630893
8630893
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.