TINERI MANAGERI DE TOP: Cum coordoneaza Sterica Mergeani cei peste 300 de subordonati de la Millennium Bank

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 11 august 2011 619 afişări

Directorul de vanzari de retail al Millennium Bank, Sterica Mergeani, afirma ca pretuieste in relatia cu cei peste 300 de subordonati ai sai transparenta si ca e important ca ei sa cunoasca „nu numai deciziile, ci si motivele pentru care au fost luate" si nu doar targetul, ci si felul cum e construit acesta.

Experienta de manager acumulata pana acum - la Nederlanden Asigurari de Viata, Aventis, Domenia Credit, Bancpost si din 2007 la Millennium - il face sa insiste pe calitatea echipei si pe specializarea prin practica, in timp ce considera ca, pentru ca un MBA sau EMBA sa aduca plusvaloare (el are unul, la Universitatea Kennesaw/Asebuss), acestea trebuie urmate abia dupa 3-5 ani de experienta manageriala, "cand deja exista o baza pe care sa se aseze noile informatii". Crede ca piata creditarii isi revine acum pe baze mult mai prudente decat inainte de criza si ca sansele cele mai bune de a se finanta le au in perioada urmatoare persoanele fizice si microintreprinderile care activeaza in domenii cu o evolutie pozitiva "actuala sau viitoare".

Millennium isi propune cresterea numarului de clienti, mizand pe abordarea lor personalizata si pe produse noi: "De exemplu, la inceputul acestui an am lansat Prestige, o linie de business dedicata clientilor cu venituri mari, iar foarte recent am lansat e-Cont, care marcheaza o premiera absoluta pe piata, fiind primul cont curent pentru a carui deschidere nu este necesara deplasarea la banca".



BUSINESS Magazin prezinta, in cea de-a sasea editie a anuarului 100 Tineri Manageri de Top, o noua generatie de business, managerii si antreprenorii de pana in 40 de ani care conduc cele mai importante si dinamice companii din Romania.

Comanda acum varianta electronica a catalogului la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-cum-coordoneaza-sterica-mergeani-cei-peste-300-de-subordonati-de-la-millennium-bank-8597272
8597272
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.