TINERI MANAGERI DE TOP: Bogdan Iftemie si drumul Acer Romania catre locul intai pe piata laptopurilor de business

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 30 iunie 2011 174 afişări

Absolvent al Facultatii de Automatica din cadrul Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi, Bogdan Iftemie a lucrat timp de sapte ani in functia de account and product manager atat pentru compania de distributie IT Tornado Sistems intre anii 1998-2002, cat si pentru ElkoTech Romania, subsidiara distribuitorului IT letonian ElkoTech din 2002 pana in 2005.

Din iunie 2005 Iftemie ocupa postul de director de vanzari al Acer Romania, divizia locala a celui de-al treilea producator mondial de PC-uri. "Cea mai mare realizare profesionala a mea de pana acum a fost obtinerea de catre Acer a primei pozitii pe piata locala de notebook-uri de business", a spus Iftemie, precizand ca aceasta performanta o atribuie si echipei cu care a lucrat, dar si partenerilor companiei taiwaneze pe piata locala. In primul trimestru din acest an, Acer a a avut vanzari de PC-uri egale, ca numar de unitati si valoare, cu cele inregistrate in aceeasi perioada din 2010. "In primul trimestru suntem probabil egali ca numar de unitati si vanzari cu aceeasi perioada a anului trecut. Piata nu isi revine atat de repede cum ne-am fi asteptat", a mai completat Iftemie. Anul trecut volumul PC-urilor portabile distribuite de Acer catre partenerii din Romania a crescut cu 44%, la 102.000 de unitati, ocupand prima pozitie pe acest segment.



BUSINESS Magazin prezinta, in cea de-a sasea editie a anuarului 100 Tineri Manageri de Top, o noua generatie de business, managerii si antreprenorii de pana in 40 de ani care conduc cele mai importante si dinamice companii din Romania.

Comanda acum varianta electronica a catalogului la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-bogdan-iftemie-si-drumul-acer-romania-catre-locul-intai-pe-piata-laptopurilor-de-business-8394707
8394707
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.