TINERI MANAGERI DE TOP: Anda Brezeanu se ocupa de cel mai nou deschis magazin Real

Autor: Ioana Mihai Postat la 02 iulie 2011 256 afişări

La 28 de ani conduce o echipa de 230 de oameni, ocupandu-se de cel mai nou magazin Real din Capitala, cel din Theodor Pallady.

Si-a inceput cariera in retail in 2005, avand initial functia de sef al departamentului non food. "Am fost una dintre cei norocosi, in sensul ca imediat cum am terminat facultatea am fost recrutata de Metro pentru a face parte din viitoarea echipa pentru divizia de hipermarketuri." Vii sunt amintirile despre interviu - desi initial dorea un post pe partea de cumparari, persoana cu care a discutat a intrebat-o foarte direct: 'Nu ti-ar placea sa lucrezi in magazin, in zona de operational?'. A acceptat imediat, desi recunoaste ca nu intelegea atunci foarte bine ce inseamna acest lucru. "Au trecut sase ani si nu regret decizia luata."

Despre perioada petrecuta la Real spune ca a fost frumoasa. A fost printre primii angajati si a participat la cladirea si consacrarea numelui pe piata de retail din Romania. La fel de adevarat, admite Anda Brezeanu, "este ca acest inceput nu a facut exceptie de la regula si am intampinat cu totii dificultati, cu totii am capatat educatia primara in retail". In acelasi an a plecat la Constanta pentru a participa la deschiderea hipermarketului in care a lucrat vreme de doi ani. Isi aminteste clar zilele cand iesea din tura de dupa masa, se urca in microbuz si pleca la Bucuresti pentru a participa a doua zi la cursurile de master pe care le urma la acea vreme. "Doream nespus de mult sa ma perfectionez in managementul afacerilor comerciale, pentru a putea intelege si face mai bine treaba de zi cu zi."

In 2008, la 25 de ani, ajunsese director adjunct in magazinul din Timisoara, iar in 2009 a preluat functia de director pentru cel de-al 19-lea magazin din cadrul retelei Real, cel deschis la Pitesti. Anul trecut a fost numita la conducerea ultimul magazin deschis, Real Pallady (Bucuresti). Are acum in subordine 230 de oameni.

Crede ca viata sa in cadrul grupului este abia la inceput si mai are multe de facut si de spus in retail; se vede lucrand la Real inca cel putin zece ani



BUSINESS Magazin prezinta, in cea de-a sasea editie a anuarului 100 Tineri Manageri de Top, o noua generatie de business, managerii si antreprenorii de pana in 40 de ani care conduc cele mai importante si dinamice companii din Romania.

Comanda acum varianta electronica a catalogului la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-anda-brezeanu-se-ocupa-de-cel-mai-nou-deschis-magazin-real-8391574
8391574
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.