TINERI MANAGERI DE TOP: Anca Buta Musat a adus cu 30% mai multi bani in departamentele pe care le conduce

Autor: Ana Raduta Postat la 08 iulie 2011 512 afişări

Departamentele de Concurenta/Antitrust si Proprietate Intelectuala, pe care Anca Buta Musat le coordoneaza in cadrul casei de avocatura Musat & Asociatii, au crescut cu circa 30% pe an.

Anca Buta Musat este absolventa unui Master of Laws, cu specializarea Transnational Business Practice, in cadrul Universitatii din Salzburg, si detine, de asemenea, o specializare in drept concurential la King's College din Londra. S-a alaturat echipei Musat & Asociatii (firma de avocatura controlata de tatal sau) in urma cu opt ani, iar din 2008 a fost numita Partner, coordonand departamentele de Concurenta/Antitrust si Proprietate Intelectuala din cadrul firmei.

Studiile in cadrul unor universitati de prestigiu din afara tarii i-au facilitat intrarea in contact cu arii de practica mai putin in voga in acea perioada in Romania, pe care si-a dorit sa le dezvolte in cadrul Musat & Asociatii. Iar in ultimii ani atat departamentul de Concurenta si Antitrust, cat si cel de Proprietate Intelectuala au fost pe o panta ascendenta, inregistrand anual cresteri de circa 30%. Nu isi aminteste momentele dificile din cariera, ci asociaza ultimii opt ani cu o continua provocare - aceea de a contribui cat mai mult la dezvoltarea acestor domenii.

A fost implicata in proiecte complexe finalizate cu succes, precum restructurarea datoriilor in valoare de peste un miliard de euro ale Termoelectrica SA sau avizarea favorabila de catre Comisia Europeana a achizitiei Electrica Muntenia Sud de catre Enel. Printre clientii sai se numara si companii precum Eli Lilly, GSK, Hoffman La Roche sau Novartis. Pe langa asistarea efectiva a clientilor in probleme punctuale de drept concurential, Anca Buta Musat s-a implicat si in proiecte precum cel prin care a dezvoltat un modul de training adresat angajatilor si administratorilor, in vederea asigurarii respectarii prevederilor legale in cazul inspectiilor inopinate.



BUSINESS Magazin prezinta, in cea de-a sasea editie a anuarului 100 Tineri Manageri de Top, o noua generatie de business, managerii si antreprenorii de pana in 40 de ani care conduc cele mai importante si dinamice companii din Romania.

Comanda acum varianta electronica a catalogului la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-anca-buta-musat-a-adus-cu-30-mai-multi-bani-in-departamentele-pe-care-le-conduce-8454705
8454705
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.