Tineri manageri: Cristian Ungureanu, Bunge Romania

Postat la 26 mai 2010 1526 afişări

BDO si Romtelecom sunt companiile care au marcat evolutia profesionala a lui Cristian Ungureanu, directorul general si directorul financiar al companiei Bunge Romania.

FUNCTIE Director general

VARSTA 34 de ani

ACTIONARIAT Bunge Group

CIFRA DE AFACERI 2009: 260 de milioane de euro

PROFIT NET 2009 N/A

ANGAJATI 200

"Specializarea si drumul spre performanta incep odata cu studiile universitare", incepe Cristian Ungureanu, director general al Bunge Romania, precizand ca, mai apoi, a urmat cursul Association of Chartered Certified Accountants din Marea Britanie si al Institute of Internal Auditors din Statele Unite.

Ungureanu si-a inceput cariera in aria de audit la BDO si a continuat ca director financiar regional al Romtelecom. In 2008, s-a alaturat echipei Bunge, ca director financiar, iar opt luni mai tarziu a fost numit si director general.

"In calitate de director general si director financiar in acelasi timp, trebuie sa gasesc metoda optima de a integra idei in ansamblul evolutiei pe termen lung a companiei, ca parte a strategiei de crestere", declara Ungureanu, spunand ca doreste, de asemenea, sa asigure complementaritatea directiei de dezvoltare la nivel regional a Bunge Romania cu cea a companiei la nivel international. "Faptul ca sunt un om hotarat a fost cheia in evolutia mea profesionala", spune Ungureanu.

Coordonand o echipa de 200 de angajati, Cristian Ungureanu considera ca provocarea din mediul de business de azi este evident mai intensa in conditiile turbulentelor economice actuale, desi "transformarile care se petrec in Romania sunt impresionante chiar si in perioadele aparent linistite".

Cititi mai multe despre Cristian Ungureanu si alti tineri manageri in suplimentul BUSINESS Magazin "Tineri manageri de Top", care a aparut pe piata luni, 24 mai.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-cristian-ungureanu-bunge-romania-6171035
6171035
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.