Tiberiu Maier, CEO Signal Iduna: Cel mai important sfat pe care l-aş da unui tânăr manager este să nu se teamă de provocări, pentru că de multe pot fi deschizătoare de drumuri

Postat la 17 ianuarie 2021 315 afişări

Tiberiu Maier, CEO Signal Iduna: Cel mai important sfat pe care l-aş da unui tânăr manager este să nu se teamă de provocări, pentru că de multe pot fi deschizătoare de drumuri

Cel mai important sfat pe care l-aş da unui tânăr manager este să nu se teamă de provocări, pentru că de multe ori ele pot fi deschizătoare de drumuri şi pot dezvălui noi oportunităţi.

Carte de vizită:

►Tiberiu Maier are o carieră de peste 15 ani în industria asigurărilor, din care peste 10 în cadrul SIGNAL IDUNA România, acesta fiind numit în funcţia de CEO al companiei în ianuarie 2018.

►SIGNAL IDUNA a devenit lider pe segmentul asigurărilor de sănătate aferente activităţii de asigurări de viaţă, cu o cotă de piaţă de 75,6% la finele semenstrului I al acestui an, potrivit datelor Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF). .

►Principala direcţie de business a companiei este reprezentată de asigurările private de sănătate, oferind totodată produse competitive şi pe liniile de asigurări de viaţă şi asigurări de accident.

Profilul lui Tiberiu Maier a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA 2020. El ocupă locul 78 în acest clasament, în urma voturilor primite de la reprezentanţii mediului românesc de afaceri. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.