Steven van Groningen, preşedinte şi CEO Raiffeisen Bank: Bankingul este prin definiţie un sport de echipă. Dacă nu te poţi baza pe echipă, nu poţi fi un bancher de succes

Postat la 23 februarie 2021 102 afişări

Carte de vizită:

►Steven van Groningen a preluat conducerea operaţiunilor locale ale Raiffeisen Bank în 2002, în urma fuziunii companiei cu fosta Bancă Agricolă, coordonând anterior pentru ABN Amro lansarea activităţii băncii în România.

►Marile pasiuni ale executivului – bankingul şi sportul – reprezintă deopotrivă tradiţii de familie, moştenite de generaţii.

►Executivul vorbeşte şase limbi şi este absolvent al Universitatăţii Leyden din Olanda, cu specializare în drept comercial.

►Căsătorit cu canotoarea şi campioana olimpică Valeria Răcilă, practică la rândul său canotajul, fiind pasionat totodată de activităţi caritabile, pictură, scris (are un blog) şi de participarea la triatloane.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.