Sotiris Marinidis conduce cea mai mare companie de pe piaţa locală a bunurilor de folosinţă îndelungată non-alimentare

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 17 decembrie 2012 85 afişări

S-a întors la cârma operaţiunilor P&G în regiunea Balcanilor, coordonate din birourile din Bucureşti în urmă cu trei ani, dar lucrase tot aici, ca director de marketing, în perioada 2000-2005.

P&G este în acest moment cea mai mare companie de pe piaţa locală a bunurilor de folosinţă îndelungată non-alimentare, înregistrând anul trecut o creştere a cifrei de afaceri de afaceri de sub 10% faţă de 2010, ritm ce ar urma să se menţină şi anul acesta. Punctul de cotitură din cariera sa a fost momentul când a fost promovat în poziţia de brand manager în urmă cu 18 ani. Totuşi, în opinia sa, la fel de important este faptul că "am avut posibilitatea să-mi încep cariera la P&G", moment din care n-ar schimba nimic din parcursul profesional: "Am avut norocul şi privilegiul de a lucra în şapte ţări şi regiuni diferite, să trăiesc şi să învăţ din diferite culturi şi am avut mereu o slujbă care m-a motivat şi mi-a permis să cresc profesional şi ca individ". Absolvent al unei universităţi tehnice din Germania, cu calificări în domeniul matematicii, fizicii şi afacerilor, spune că dacă n-ar fi lucrat în zona bunurilor de larg consum, l-ar fi interesat domeniul medical.


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/sotiris-marinidis-conduce-cea-mai-mare-companie-de-pe-piata-locala-a-bunurilor-de-folosinta-indelungata-non-alimentare-10397064
10397064
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.