Sorin Muşat: Cred că jobul ideal este cel pe care îl faci din pasiune, cu profesionalism. Este unica manieră în care poţi obţine performanţă şi poţi tinde spre excelenţă

Postat la 27 octombrie 2021 383 afişări

Sorin Muşat: Cred că jobul ideal este cel pe care îl faci din pasiune, cu profesionalism. Este unica manieră în care poţi obţine performanţă şi poţi tinde spre excelenţă

Cred că jobul ideal este… cel pe care îl faci din pasiune, cu profesionalism. Este unica manieră în care poţi obţine performanţă şi poţi tinde spre excelenţă.

Cel mai mult mă inspiră… oamenii inteligenţi, ambiţioşi şi dedicaţi, cu care interacţionez zilnic. Asta mă face să dau ce-i mai bun din mine. Acasă, mă inspiră familia.

Prefer să lucrez… în echipă. Apreciez abilităţile de inovare şi transformare, de învăţare continuă. Munca în echipă creează un mediu de încredere. Funcţionăm împreună ca un think tank.

În carieră, cel mai greu îmi este… să fac predicţii, mai ales despre viitor. Pe măsură ce câştigi experienţă şi te dezvolţi profesional, interesele şi scopurile se schimbă.

Obiectivul meu principal în rolul actual este… să asigur un mediu de stabilitate care la rândul său asigură dezvoltarea. Să identific noi perspective, să aflu informaţii noi, să creez un cadru propice de a ieşi din mentalitatea de business tradiţionalist.

În următorul concediu, aş vrea… să văd câteva dintre operele arhitectei Zaha Hadid, pentru care am o apreciere deosebită, una din pasiunile mele fiind arhitectura, în special cea contemporană.

Mentorul meu este… orice persoană care imi oferă sfaturi obiective şi feedback realist cu privire la ideile şi iniţiativele mele. Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este că succesul nu este definitiv, iar eşecul nu este fatal, importante sunt curajul şi determinarea de a continua. O afacere de succes implică, fără îndoială, parcurgerea mai multor etape.


Vârstă: 37 de ani

Funcţie: preşedinte Comitet Director/ preşedinte Consiliu de Administraţie

Companie: Romlogic Technology S.A / GoCab Software S.A

Cifră de afaceri Romlogic (2017-2020): cca 5 mil. lei

Cifră de afaceri GoCab (2020): 1,1 mil.lei 

Număr de angajaţi: 15


Experienţă anterioară:

- 15 ani activitate în domeniul industriei de transporturi, unde a ocupat poziţi executive în companii specializate în închirierea de autovehicule;

- 10 ani de experienţă în dezvoltarea soluţiilor integrate mobile (Android & iOS), B2B, crm, web;

- 5 ani experienţă în domeniul fiscal al caselor de marcat electronice fiscale cu jurnal electronic.


Domeniile pe care se concentrează în prezent:

- IT hardware & software;

- marketing & management;

- dezvoltare personală / profesională.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.