Sorin Boza, Lafarge: Tinerii manageri influenteaza cresterea economica (VIDEO)

Postat la 25 mai 2010 1719 afişări

Este primul roman care supervizeaza o mare investitie a Lafarge pe piata locala, coordonand in acest moment planuri de investitii in valoare de peste 100 de milioane de euro.

FUNCTIE: irector de investitii - proiecte de dimensiuni mari

VARSTA: 40 de ani

ACTIONARIAT: Lafarge

CIFRA DE AFACERI 2009: N/A

PROFIT NET 2009: N/A

ANGAJATI: 10 in cadrul departamentului

"Cimentul este fantastic! Este o industrie speciala, m-a tinut mereu cald. Lucram cu sute de atmosfere, temperaturi de mii de grade, mereu trebuie sa vii cu ceva nou. Acum zece ani erau doua tipuri de ciment, acum se fac 20. Multi stiu sa faca ciment, inovatiile ne diferentiaza", declara managerul.

Sorin Boza a lucrat numai in industria cimentului. Ajuns la 40 de ani, directorul de investitii al Lafarge Romania s-a angajat pentru prima data in cadrul Romcim, producator cumparat ulterior de grupul francez. Dorea sa fie inginer si astfel a urmat cursurile Facultatii de Petrol din Ploiesti - "Nu a fost sa fie petrol, dar nu regret deloc".

S-a angajat in 1995 la uzina de la Medgidia, cea mai mare producatoare de ciment din tara, ca inginer mecanic. La momentul integrarii in grupul Lafarge, aproximativ trei ani mai tarziu, era responsabil de mentenanta, iar in 2002 a fost numit coordonator al aceluiasi departament, dar la uzina Lafarge din Hoghiz (judetul Brasov).

Cititi mai multe despre Sorin Boza si alti tineri manageri in anuarul "100 Tineri Manageri de Top" care a aparut pe piata luni, 24 mai.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tineri manageri,
Sorin Boza,
Lafarge,
constructii
/lideri/sorin-boza-lafarge-tinerii-manageri-influenteaza-cresterea-economica-video-6169528
6169528
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.