Sonia Năstase este prima româncă ce vine la conducerea unui hotel de cinci stele din România

Autor: Cristina Roşca Postat la 13 ianuarie 2013 424 afişări

Sonia Năstase este prima româncă ce vine la conducerea unui hotel de cinci stele din Bucureşti. Are peste 12 ani de experienţă în industria ospitalităţii, ultima poziţie ocupată fiind cea de senior associate la firma de consultanţă Trend Hospitality unde a lucrat din 2005, până atunci fiind, timp de doi ani, director de vânzări şi marketing în cadrul aceluiaşi hotel, Howard Johnson.

Anterior Năstase a fost director de vânzări la Athénée Palace Hilton. A absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti şi un MBA Româno-Canadian. Grand Plaza Hotel, care deţine hotelul Howard Johnson şi alte active, este deţinut cu un pachet de acţiuni de 97,8% de compania International Business and Trading, potrivit datelor de la Registrul Comerţului. Acţionarul acestei companii apare şi în structura acţionariatului firmelor Practic şi Băneasa Investments, companii controlate de oamenii de afaceri Radu Dimofte şi Gabriel Popoviciu.


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/sonia-nastase-este-prima-romanca-ce-vine-la-conducerea-unui-hotel-de-cinci-stele-din-romania-10452809
10452809
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.