Simona Prodan: Sper ca viitorul să fie digitalizat doar atât cât trebuie pentru a ne oferi timp şi a ne largi orizontul de creaţie

Postat la 18 august 2021 255 afişări

Simona Prodan: Sper ca viitorul să fie digitalizat doar atât cât trebuie pentru a ne oferi timp şi a ne largi orizontul de creaţie

Cred că stilul meu de management este... definit de dorinţa de colaborare şi de curiozitatea de a afla şi discuta lucruri noi, precum şi de o doză potrivită de disciplină şi rigoare.

Din agenda mea zilnică, nu lipseşte... zâmbetul.

Sunt cel mai mândră de... copiii mei. În plan profesional, este încrederea pe care o simt din partea oamenilor cu care lucrez.

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este... mintea deschisă.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este... că nu ai nevoie de un plan minuţios pentru a o construi, ci de două ingrediente: preocuparea pentru lucrul bine făcut şi deschiderea (către oameni, oportunităţi).

Cred că jobul ideal.... nu există, pentru că idealul este o ţintă în mişcare.

Îmi place să citesc... beletristică, poveşti ale copiilor, articole despre design interior.

Sper ca viitorul să fie... digitalizat doar atât cât trebuie pentru a ne oferi timp şi a ne largi orizontul de creaţie.


Vârstă: 38 de ani

Funcţie: director gestiune bilanţ, strategie şi comunicare financiară;   membru în Consiliul de Administraţie al BRD Asigurări de Viaţă

Companie: BRD Groupe Société Générale

Venit net bancar (pentru grup BRD, 2020): 3.088 mil. lei

Total active (la 31.12.2020): 63.558 mil. lei

Număr de angajaţi (la 31.12.2020): 6.860


Numărul colegilor din echipa sa: 12


Experienţă: Primii doi ani din parcursul profesional au fost în audit servicii financiare, în KPMG. În 2007, şi-a început cariera în BRD. Din 2012 coordonează Direcţia de Gestiune Bilanţ (ALM), iar din octombrie 2018 gestionează şi activitatea Direcţiei de Strategie şi Comunicare Financiară. Din august 2020 este membru în Consiliul de Administraţie al BRD Asigurări de Viaţă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.