Simona Constantinescu, CEO, Ana Hotels: Adaptarea este cheia supravieţuirii şi succesului unei afaceri, mai ales când vorbim despre industria ospitalităţii

Postat la 11 ianuarie 2021 7167 afişări

Simona Constantinescu, CEO, Ana Hotels: Adaptarea este cheia supravieţuirii şi succesului unei afaceri, mai ales când vorbim despre industria ospitalităţii

„Adaptarea este cheia supravieţuirii şi succesului unei afaceri, mai ales când vorbim despre industria ospitalităţii."

Carte de vizită:

►Simona Constantinescu gestionează hotelurile Athénée Palace Hilton şi Crowne Plaza din Capitală, trei unităţi în Poiana Braşov şi un hotel de lux în Eforie Nord.

►Ea a activat în sectorul bancar (şefă a diviziei pentru piaţa de capital a Băncii Turco – Române; preşedinte şi CEO a BCR Securities din cadrul BCR), în sectorul pieţei de capital (Vanguard Securities, SSIF Intervam SA), în consultanţă financiară (KPMG), şi are, de asemenea, experienţă relevantă în domeniul industrial  şi în cel al medierii instituţionale.

►Executivul a absolvit Facultatea de finanţe şi bănci (în limba engleză) din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti şi are un Executive MBA certificat de Universitatea „Washington“ din Seattle în cadrul programului ASEBUSS.

►ANA Hotels este cel mai mare jucător de pe piaţa hotelieră locală, cu afaceri de 166,7 milioane de lei şi 585 de angajaţi anul trecut, potrivit informaţiilor publice disponibile.  

Profilul Simonei Constantinescu a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA 2020. Ea ocupă locul 72 în acest clasament, în urma voturilor primite de la reprezentanţii mediului românesc de afaceri. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.