Seful Nokia Romania: Guvernul trebuie sa scoata Romania din criza, nu managerii (VIDEO)

Postat la 30 mai 2010 131 afişări

Seful Nokia Romania, Razvan Petrescu, considera ca, desi managerii tineri romani nu au ajuns la intregul lor potential, nu ei ar trebui sa reprezinte solutia de scoatere a Romaniei din recesiune ci masurile luate de Guvern.

"Cred ca tinerii manageri pot contribui insa nu cred ca ei trebuie sa rezolve problemele Romaniei ci Guvernul ar trebui sa se ocupe de aceste lucruri", a declarat Razvan Petrescu la decernarea premiilor BUSINESS Magazin pentru tinerii manageri din Romania, seful Nokia pe plan local castigand un premiu special pentru activitatea sa din ultimul an.

Click aici pentru video: Guvernul ar trebui sa scoata Romania din criza, nu managerii

Cu o experienta de zece ani la Nokia, Razvan Petrescu coordoneaza de un an activitatea companiei din Romania.

FUNCTIE: country manager

VARSTA: 39 de ani

ACTIONARIAT: Nokia Corporation (Finlanda)

CIFRA DE AFACERI 2009: 41 de miliarde de euro*

PROFIT DIN EXPLOATARE 2009: 1,2 miliarde de euro*

ANGAJATi: 123.553*

* cifre valabile la nivel global

Absolvent al Facultatii de Comert din Academia de Studii Economice din Bucuresti, Razvan Petrescu a urmat numeroase cursuri ce i-au fost de mare ajutor in a-si dezvolta cariera. "Am facut cursuri diverse, de la cele specializate si de scurta durata, cum ar fi cursuri de vanzari, negociere sau people management, pana la cursuri de management general, unele desfasurate pe parcursul a mai mult de un an", afirma el. In prezent, la 39 de ani, Petrescu este unul din oamenii de baza ai Nokia, dezvoltand afacerea companiei in mai multe tari din Europa.

Pentru inceput, a ocupat functia de account manager al Nokia Romania, mai apoi a fost area manager pentru Bulgaria, Serbia si Muntenegru si Macedonia. In 2008, a devenit area manager pentru Romania, Bulgaria si Israel, iar de un an coordoneaza activitatile companiei in Romania.

Cititi mai multe despre Razvan Petrescu si despre alti tineri manageri in "100 Tineri Manageri de Top", disponibil la toate punctele de difuzare a presei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/seful-nokia-romania-guvernul-trebuie-sa-scoata-romania-din-criza-nu-managerii-video-6211311
6211311
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.