Sebastiaan Lemmens: Primul meu şef spunea că este mai bine să eşuezi repede decât să nu eşuezi suficient de repede. Mi-a rămas în minte. Nu mă agăţ de lucruri care în mod evident nu au mers, ci în loc de aceasta, muncesc, învăţ, mă adaptez, îmi îmbunătăţesc calităţile, o iau de la capăt şi continui

Postat la 29 octombrie 2021 64 afişări

Sebastiaan Lemmens: Primul meu şef spunea că este mai bine să eşuezi repede decât să nu eşuezi suficient de repede. Mi-a rămas în minte. Nu mă agăţ de lucruri care în mod evident nu au mers, ci în loc de aceasta, muncesc, învăţ, mă adaptez, îmi îmbunătăţesc calităţile, o iau de la capăt şi continui

Cred că jobul ideal este… cel care te ajută să te dezvolţi, să îţi creşti abilităţile, cunoştinţele, experienţa, cariera, prieteniile.

Principalul obiectiv în rolul meu actual… se împarte în trei categorii:1. setarea viziunii globale şi a direcţiei împreună cu echipa mea; 2. construirea, creşterea şi retenţia celor mai bune talente şi ajutarea dezvoltării acestora; 3. să mă asigur că ne vom continua creşterea puternică a businessului, atât în ceea ce priveşte creşterea numărului de clienţi, cât şi creşterea din punct de vedere financiar.

Primul meu şef spunea… că este mai bine să eşuezi repede decât să nu eşuezi suficient de repede. Mi-a rămas atât în minte. Nu mă agăţ de lucruri care în mod evident nu au mers, ci în loc de aceasta, muncesc, învăţ, mă adaptez, îmi îmbunătăţesc calităţile, o iau de la capăt şi continui.

Când eram copil, visam să fiu… astronaut. Am reuşit să obţin o licenţă masterală în Inginerie Aerospaţială, dar apoi am fost deviat de la traseu. Da, încă nu m-ar deranja o călătorie mică în spaţiu.

Sper că viitorul va fi… distractiv şi plin de bucurii, în special în mediul de muncă. Câteodată ne luăm prea în serios şi uităm că într-un final, contează să petrecem timp de calitate împreună, învăţând, dezvoltându-ne, crescând şi experimentând.

O mare parte din timpul meu liber… este dedicată soţiei mele şi celor trei copii extraordinari.


Vârstă: 34 de ani

Funcţie: General Manager OLX România, Portugalia, Bulgaria

Companie: OLX Group

Număr de angajaţi: 175*

*în România, Portugalia, Bulgaria, Bosnia şi Herzegovina.


Experienţă: Backgroundul său este în inginerie şi şi-a început cariera în cadrul McKinsey & Company în rolul de consultant axat pe high-tech, retail şi sectorul energetic. Ulterior s-a alăturat unui start-up tech în Olanda, concentrându-se pe expansiunea în Germania şi pe alte pieţe.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: Spune că sunt foarte concentraţi pe creştere şi au o agendă interesantă legată de lansarea de noi produse şi de investiţii axate pe ajutarea IMM-urilor în scopul creşterii prezenţei online a acestora. De asemenea,  vor să îşi ajute clienţii să facă tranzacţii mult mai uşor prin OLX. În acest sens vor angaja talente, atât dezvoltatori/ingineri pentru hubul tech, cât şi oameni de vânzări, marketing, analytics şi experţi în customer support.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.