Rucsandra Hurezeanu, fondator şi CEO Ivatherm: „Atitudinea aduce succesul, nu doar educaţia, experienţa sau abilităţile înnăscute”

Postat la 07 ianuarie 2021 3078 afişări

Rucsandra Hurezeanu, fondator şi CEO Ivatherm: „Atitudinea aduce succesul, nu doar educaţia, experienţa sau abilităţile înnăscute”

Câteodată, ca să ajungi unde vrei, e nevoie de mult efort, de schimbarea oraşului sau a ţării, de nopţi şi weekenduri petrecute la birou, de acceptarea unor ierarhii corporatiste arbitrare sau antrenamente zilnice la sală. Atitudinea aduce succesul, nu doar educaţia, experienţa sau abilităţile înnăscute.

Carte de vizită:

►Rucsandra Hurezeanu este cea care a pornit în piaţa locală prima companie de dermatocosmetice, Ivatherm, în urmă cu 15 ani, în urma concesionării unui izvor termosalin de la Herculane.

► Anterior, a lucrat timp de un deceniu în marketing şi vânzări în unele dintre cele mai mari companii farmaceutice din România şi Franţa.

►Cariera şi-a început-o după absolvirea Facultăţii de Medicină în Bucureşti a unor cursuri de economie la Paris, urmate de un doctorat în ştiinţe medicale, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.

► Brandul Ivatherm, cu venituri de 4,5 milioane de euro în 2019, este astăzi prezent în 15 ţări din Europa, Asia şi Orientul Mijlociu.

Profilul Rucsandrei Hurezeanu a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA 2020. Ea ocupă locul 20 în acest clasament, în urma voturilor primite de la reprezentanţii mediului românesc de afaceri. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.