Rucsandra Hurezeanu: Avem timp pentru tot ce ne dorim cu adevărat să facem

Autor: Roşca Postat la 08 aprilie 2012 752 afişări

Rucsandra Hurezeanu, fondator şi general manager al IVATHERM, este una dintre cele mai puternice 100 de femei din business. Citeşte povestea Rucsandrei Hurezeanu în catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business", începând cu 9 aprilie.

BUSINESS Magazin: Cum v-aţi caracteriza stilul de conducere şi/sau de creare a unei afaceri?

Rucsandra Hurezeanu: Stilul meu este unul antreprenorial, modern, bazat pe obiective clare şi responsabilităţi concrete. Ascult şi accept mereu părerile colegilor mei. Aşteptările mele sunt însă întotdeauna mari.

BUSINESS Magazin: Care sunt calităţile feminine care ajută în business?

Rucsandra Hurezeanu: În business e nevoie în primul rând de viziune, curaj şi asumarea de responsabilităţi. Femeile sunt poate mai atente la detalii, au o grijă mai mare pentru ceilalţi şi de multe ori sunt extrem de determinate. Faptul că sunt nativ mai bine construite pentru lucrul în echipă decât bărbaţii le ajută în consolidarea unor organizaţii al căror suflet sunt chiar ele.

BUSINESS Magazin: Care sunt brandurile preferate de parfum, haine, accesorii?

Rucsandra Hurezeanu: Prefer stilul clasic elegant, dar mă simt la fel de bine şi în haine casual, moderne. Sunt o fire energică, dinamică, de aceea aleg parfumuri unisex, sofisticate, tonice. Accesoriul preferat este eşarfa. Am nenumărate eşarfe pe care nu obosesc niciodată să le asortez ţinutelor mele.

BUSINESS Magazin: Cum impăcaţi cariera cu viaţa de familie?

Rucsandra Hurezeanu: Avem timp pentru tot ce ne dorim cu adevărat să facem. Odată cu lărgirea familiei prin apariţia celor doi băieţi ai noştri, am devenit mai organizată. La birou mi-am mărit echipa de management, deleg mai multe responsabilităţi şi reuşesc să-mi fac timp atât pentru familie, cât şi pentru celelalte pasiuni ale mele, fie că e vorba de Ivatherm, fie că e vorba de lecturile mele sau orele de gimnastică.


Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" prezintă interviuri cu reprezentantele de succes ale mediului de afaceri românesc actual şi conţine profilul profesional a 100 dintre liderii feminini.

Au experienţă, au putere, câştigă bine, sunt cochete şi se bucură de respectul celor din jur. Cuvântul lor este cel mai important sau printre cele mai importante în companiile pentru care lucrează. Cele mai puternice femei de afaceri din România sunt un segment aparte şi tot mai bine conturat dintr-o lume care, în mod tradiţional, a fost creată şi condusă de bărbaţi.

Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" - prima ediţie va fi distribuit gratuit abonaţilor BUSINESS Magazin şi va putea fi achiziţionat online din 9 aprilie la adresa www.bmag.ro/cataloage, la preţul de 25 de lei (TVA inclus).

Urmărește Business Magazin

/lideri/rucsandra-hurezeanu-avem-timp-pentru-tot-ce-ne-dorim-cu-adevarat-sa-facem-9487136
9487136
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.