Roxana Rasu conduce operaţiunile locale ale reţelei de magazine de cosmetice Sephora

Autor: Cristina Roşca Postat la 13 ianuarie 2013 328 afişări

Roxana Rasu conduce de aproape doi ani operaţiunile locale ale reţelei de magazine de cosmetice Sephora. Anterior, ea a lucrat pentru aceeaşi companie în Serbia, Croaţia şi China timp de aproape un deceniu. Cariera sa în domeniul cosmeticelor este mai lungă decât cei zece ani petrecuţi în cadrul companiei elene.

Roxana Rasu a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice şi cursurile CODECS. În prezent ea este singura româncă aflată la conducerea unui jucător din top zece cele mai mari companii de produse cosmetice, unde poziţiile de top management sunt controlate de expaţi, în multe cazuri bărbaţi. Sephora România, care are o reţea de peste 20 de magazine la nivel naţional, se numără printre cei mai mari zece jucători din domeniul produselor cosmetice, cu afaceri de peste 27 mil. euro anul trecut. În 2012 compania a reuşit sub conducerea Roxanei Rasu să crească afacerile cu peste 20%

într-un an în care cele mai multe companii din domeniu au anunţat scăderi ale cifrei de afaceri sau avansuri nesemnificative.


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/roxana-rasu-conduce-operatiunile-locale-ale-retelei-de-magazine-de-cosmetice-sephora-10452843
10452843
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.