Roxana Cristea: Cred că jobul ideal este cel în care simţi că nu îţi iroseşti talentul

Postat la 13 august 2021 830 afişări

Roxana Cristea: Cred că jobul ideal este cel în care simţi că nu îţi iroseşti talentul

Cred că jobul ideal este cel în care… simţi că nu îţi iroseşti talentul, cu alte cuvinte simţi că îţi iroseşti scopul şi că timpul trece fără să îţi dai seama.

În carieră, cel mai greu îmi este... atunci când simt că sunt oportunităţi pe care le-aş putea pierde. Deşi decizia este una bine argumentată, mi-e greu să pierd. 

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că pe orice rol ai fi nu le-ai învăţat pe toate. Oferă-ţi şansa să înveţi de la colegii tăi, oricâtă experienţă ai avea. 

Când eram copil, visam să fiu... diplomat, crezând că înseamnă să călătoreşti peste tot şi să cunoşti oameni din culturi diferite de a mea, de la care să învăţ cât de multe pot despre lume.

Peste 10 ani, vreau să lucrez... într-un domeniu care să continue să mă provoace, unde îmi pot folosi abilităţile şi experienţa cât mai bine, să simt că pot contribui.

Liderul ideal este... o persoană cu un caracter puternic, carismatic, hotărât, informat şi care încurajează cultura test&learn sau fail fast.

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este... dorinţa de a face, de a contribui, de a schimba mai presus de experienţă, apariţie şi recomandări.


Vârstă: 40 de ani

Funcţie: Lending Tribe Lead

Companie: ING Bank România

Venituri (2020): 2,1 mld. lei

Profit (2020): 574 mil. lei

Număr de angajaţi: 2.281


Numărul colegilor din echipa sa: 35


Experienţă: A început într-o companie de telecomunicaţii oferind asistenţă telefonică clienţilor, iar în ultimii 15 ani a lucrat în banking.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: dezvoltarea de procese şi produse de finanţare clienţi, într-o echipă multidisciplinară cu abilitaţi de design de proces, produs, cercetare, promovare şi dezvoltare tehnică.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.