Răzvan Paşol conduce una dintre cele mai mari firme de intermediere independente de pe bursă

Autor: Razvan Muresan Postat la 12 ianuarie 2013 539 afişări

Intercapital Invest este una dintre cele mai mari firme de intermediere independente de pe bursă, condusă de Răzvan Paşol.

El a absolvit Academia de Studii Economice în 1998 şi până în 2002 a lucrat ca analist financiar la Freerom şi SVM Intermedias Securities. Din 1999 a devenit preşedinte şi director general al Intercapital Invest. Între 2002 şi 2004 Răzvan Paşol a făcut un MBA în finanţe în Statele Unite ale Americii în cadrul Pepperdine University din Malibu, California. După revenirea în România, a preluat conducerea Intercapital Invest. "Experienţa în America a fost foarte utilă în acest sens. Pentru cine vrea să se dezvolte pe sine ca persoană o experienţă în afara ţării e necesară", spunea Paşol în urmă cu şase ani, când apărea în paginile primei ediţii a catalogului 100 Tineri Manageri de Top. Intercapital s-a aflat în consorţiul de firme care a intermediat oferta publică de vânzare a unui pachet de 15% din acţiunile Transelectrica, prima ofertă de pe bursă încheiată cu succes din ultimii cinci ani. Totodată firma de intermediere este implicată în procedurile de pregătire a ofertelor publice iniţiale ale Romgaz şi Hidroelectrica, cele mai importante oferte de acţiuni ce urmează a fi derulate pe bursă în perioada următoare.


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/razvan-pasol-conduce-una-dintre-cele-mai-mari-firme-de-intermediere-independente-de-pe-bursa-10452615
10452615
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.