Radu Milos: Adaptabilitatea la noi provocări şi capacitatea de a învăţa tehnologii şi metode noi sunt indispensabile

Postat la 17 septembrie 2021 80 afişări

Radu Milos: Adaptabilitatea la noi provocări şi capacitatea de a învăţa tehnologii şi metode noi sunt indispensabile

În carieră, cel mai greu îmi este… să menţin echilibrul între viaţa personală şi cea profesională sau metaforic: cum reuşeşti să ţii un maraton în regim de sprint.

Obiectivul meu principal în rolul actual este… reprezentat de dezvoltarea companiei prin achiziţia de noi clienţi şi creşterea echipei, păstrând un nivel ridicat de profesionalism şi eficienţă în rândul colegilor.

Lucrul de care sunt cel mai mândru este… construirea unei echipe unite, agile şi bine consolidate, care îmi oferă încrederea de a putea livra clienţilor proiecte îndrăzneţe.

Cred că stilul meu de management este… definit de întrebările pe care mi le adresez în fiecare zi: cum putem oferi servicii mai bune şi utile clienţilor şi cum pot oferi un mediu ideal de dezvoltare angajaţilor?

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… că adaptabilitatea la noi provocări şi capacitatea de a învăţa tehnologii şi metode noi sunt indispensabile.

Peste 10 ani, vreau să lucrez în… industria software pentru că aici cred că îmi pot aduce aportul în cel mai eficient mod. Aş vrea, totodată, să contribui la creşterea calităţii educaţiei în România.

CEO-ul pe care îl admir cel mai mult este… Warren Buffet, datorită inteligenţei extraordinare care i-a permis să combine echilibrat riscurile luate cu atitudinea conservatoarea, totul înspre o eficienţă de lungă durată.

Liderul ideal este… cel care poate inspira prin puterea exemplului şi poate oferi colegilor viziunea la care să adere din convingere pură. Liderul ideal ştie să ofere perspectiva adecvată fiecărui coleg.

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este… fiabilitatea. Bineînteles că admir oamenii inteligenţi nativ, însă consider că angajatul ideal este cel care îşi duce la bun sfârşit sarcinile agreate.


Vârstă: 39 de ani

Funcţie: CTO and Founder

Companie: Elysian Software

Cifră de afaceri (2020): 840.000 de euro


Numărul colegilor din echipa sa: 21


Experienţă: Este inginer software de 15 ani, cu o experienţă în management de peste 10 ani în coordonarea echipelor IT, identificarea nevoilor de business şi crearea de produse şi servicii IT în beneficiul optimizării eficienţei companiilor.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: Creşterea companiei prin dezvoltarea de produse dedicate gestionării eficiente a resursei umane. Interes particular prezintă domeniile industry 4.0 şi intralogistica.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.