Radu Bălăceanu, LIFEBOX: Din punctul meu de vedere, momentul în care poţi spune că ai succes în business este momentul în care ajungi să realizezi şi să apreciezi că ai alături de tine oamenii potriviţi

Postat la 24 februarie 2021 153 afişări

Carte de vizită:

►Radu Bălăceanu este cel care, în 2017, a pus bazele platformei de food delivery LifeBox, dedicată persoanelor care îşi asumă un stil de viaţă sănătos, alături de antreprenorii Florin Scarlat şi Lukasz Kuzniar.

 ►A ocupat timp de 5 ani rolul de managing director în echipa locală a companiei Foodpanda, anterior deţinând aceeaşi funcţie în cadrul Aston Markets, timp de 3 ani.

►A absolvit Facultatea de Relaţii Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi a urmat un program masteral în cadrul aceleiaşi instituţii, potrivit informaţiilor disponibile pe LinkedIn.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.