Povestea lui Adrian Olteanu , managerul care a scos Flanco din insolvenţă şi a plecat să călătorească

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 17 decembrie 2012 936 afişări

Adrian Olteanu a anunţat în vara acestui an că renunţă la funcţia de director general al Flanco, poziţie pe care o lasă după ce a scos compania din insolvenţă.

Pe parcursul mandatului său veniturile companiei au ajuns la 114 mil. euro anul trecut, a doua cea mai bună performanţă a retailerului electro-IT din istoria sa. În momentul plecării Olteanu a spus că ia o pauză pentru a călători, fără a oferi alte detalii privind planurile sale de viitor. El a preluat funcţia de CEO al Flanco în 2009, odată cu declanşarea procedurii de insolvenţă, anterior ocupând funcţiile de director de operaţiuni şi director executiv adjunct în cadrul aceleiaşi companii.

Când avea doar 29 de ani, Adrian Olteanu a devenit preşedintele celui de-al treilea retailer electro-IT de pe plan local. Absolvent al Facultăţii de Finanţe din cadrul ASE Bucureşti şi al programului de MBA Româno-Canadian, el şi-a început cariera în cadrul Flamingo ca analist financiar, promovând apoi în funcţia de business controller şi ulterior în departamentul de operaţiuni.


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/povestea-lui-adrian-olteanu-managerul-care-a-scos-flanco-din-insolventa-si-a-plecat-sa-calatoreasca-10397045
10397045
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.