Ovidiu Buluc este un pionier în industria farmaceutică românească

Autor: Ioana Matei Postat la 04 februarie 2013 182 afişări

Ovidiu Buluc este un pionier în industria farmaceutică românească, dar a plecat de la premisa că regulile comerţului sunt aceleaşi, fie că vorbim de metalurgie sau de industria medicamentelor şi a reuşit să creeze un business solid.

Lucrează în domeniul farmaceutic de peste 20 de ani şi a reuşit să dezvolte un business axat pe distribuţia şi retailul de produse farmaceutice. "Sunt mulţi manageri de succes în lume, care s-au plimbat dintr-o ramură industrială în alta", spune Buluc. În 1994 a achiziţionat 40% dintre acţiunile Farmexim, odată cu transformarea companiei în societate cu capital integral privat, iar în prezent este acţionar majoritar şi deţine 70% din titluri. Nu şi-a propus încă delegarea conducerii executive, pentru că îşi doreşte să activeze în acest domeniu cât mai mult timp.


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/ovidiu-buluc-este-un-pionier-in-industria-farmaceutica-romaneasca-10541510
10541510
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.