Orlando Szasz, Renania: N-am avut niciodată sentimentul că aş fi prea tânăr - nici când am intrat în afaceri, nici pe parcursul carierei

Autor: Ioana Mihai, Razvan Muresan Postat la 21 mai 2012 1303 afişări

Orlando Szasz este, la numai 39 de ani, director general al companiei Renania. El este unul dintre cei 100 de tineri manageri pe care BUSINESS Magazin îi oferă României în ediţia a şaptea a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, care va apărea în 28 mai.

BUSINESS Magazin: Renania este acum cel mai mare producător şi furnizor de echipamente de protecţia muncii din România. De cât timp v-aţi implicat în afacere şi cum apreciaţi parcursul acesteia de până acum?

Orlando Szasz, Renania: Am fondat afacerea, împreună cu fratele meu, Roland Szasz, în 1995, când eram încă student al Facultăţii de Stomatologie.

BUSINESS Magazin: Care au fost cele mai mari provocări din carieră?

Orlando Szasz, Renania: Reconfigurarea modelului de business al companiei şi reorganizarea structurală a acesteia, proces început la finele anului 2008, odată cu debutul crizei în România.

BUSINESS Magazin: Care sunt cele mai mari realizări din carieră?

Orlando Szasz, Renania: Consider una dintre realizările importante aceea de a fi reuşit, împreună cu colegii din Renania, să readucem cifra de afaceri a companiei în 2011 la nivelul record înregistrat în 2008.

BUSINESS Magazin: Care credeţi că au fost atuurile care v-au ajutat să evoluaţi, tânăr fiind?

Orlando Szasz, Renania: Atuurile mele principale sunt o mare doză de determinare, dedicare, entuziasm şi seriozitate. Nu am avut niciodată sentimentul că aş fi prea tânăr, nici la început când am intrat în afaceri şi nici pe parcursul carierei mele.

BUSINESS Magazin: Ce planuri aveţi pentru următorii ani?

Orlando Szasz, Renania: Voi rămâne implicat în Renania, doar la nivel strategic, şi voi urmări alte oportunităţi antreprenoriale. Mă voi dedica construcţiei şi dezvoltării de noi afaceri. În acest moment analizez astfel de oportunităţi atât în România, cât şi în regiune.

BUSINESS Magazin: Care sunt responsabilităţile pe care le implică funcţia pe care o deţineţi acum?

Orlando Szasz, Renania: Ca preşedinte al Consiliului Director Renania, voi trasa direcţiile strategice de dezvoltare ale Renania şi voi asigura controlul îndeplinirii obiectivelor de către echipa executivă. De asemenea, voi fi disponibil echipei de management pentru consultanţă, în virtutea experienţei mele în domeniu şi în conducerea Renania

Urmărește Business Magazin

/lideri/orlando-szasz-renania-n-am-avut-niciodata-sentimentul-ca-as-fi-prea-tanar-nici-cand-am-intrat-in-afaceri-nici-pe-parcursul-carierei-9655068
9655068
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.