LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Nicolae Mogoş: Îmi place să ofer susţinere, încredere şi curaj colegilor mei. Cel mai uşor înveţi încercând

Postat la 25 octombrie 2021 140 afişări

Nicolae Mogoş: Îmi place să ofer susţinere, încredere şi curaj colegilor mei. Cel mai uşor înveţi încercând

Cel mai mult mă inspiră… persoanele care nu se dau niciodată bătute indiferent de cât de grea sau complicată este situaţia.

În carieră, cel mai greu îmi este… să lucrez cu persoane care practică micromanagement.

În următorul concediu, aş vrea să… merg într-o destinaţie care să combine sporturile acvatice cu experienţe culinare inedite. Sunt o persoană activă şi gurmandă.

Cred că stilul meu de management este definit de… coaching şi empatie. Îmi place să ofer susţinere, încredere şi curaj colegilor mei. Cel mai uşor înveţi încercând.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este… să nu las pe mâine ce pot face azi: 50% este mai bine decât 0%. Îmi place să demarez lucrurile, reglajele se pot face şi pe parcurs.

Primul meu şef spunea că… dacă ai o îndoială, renunţă. Este un principiu pe care îl aplic atunci când încep un proiect nou, dar şi în recrutare.

Când eram copil, visam să fiu… scriitor. Îmi place foarte mult să scriu şi îmi este foarte uşor să îmi aşez gândurile în scris.

CEO-ul pe care îl admir cel mai mult este… Steve Jobs. Am citit foarte multe despre el şi Apple. Modestia sa şi consecvenţa în a crea produse unice m-au inspirat mereu.


Vârstă: 36 de ani

Funcţie: Chief Operating Officer

Companie: Smyk All For Kids România

Cifră de afaceri (2020): 100 mil. lei 

Număr de angajaţi: 220


Numărul colegilor din echipa sa: 210


Experienţă: Operational Director, Brand Manager, Head of Marketing la Decathlon România


Domeniile pe care se concentrează în prezent: strategia omnichannel Smyk România - dezvoltarea platformei e-commerce, vânzarea pe diverse platforme marketplace, noi forme de vânzare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.