Monica Iavorschi, Arctic: În business e mai important să fii profesionist, şi mai puţin dacă eşti bărbat sau femeie

Autor: Ioana Matei Postat la 12 martie 2013 195 afişări

Revista Business Magazin a premiat cele mai puternice zece femei din mediul de afaceri din România, în cadrul galei Woman in Power, organizată la hotelul Radisson din Bucureşti.

VIDEO - Monica Iavorschi, Arctic: În business e mai important să fii profesionist, şi mai puţin dacă eşti bărbat sau femeie

Din 2008 directorul general al producatorului de electrocasnice Arctic, insa lucreaza in companie de mai bine de 12 ani. A preluat conducerea intr-un moment dificil, chiar cand criza incepuse sa-si faca simtite efectele, dar a reusit sa mentina compania pe crestere in ciuda impactului destul de puternic resimtit inclusiv de industria electronicelor si electrocasnicelor. In ultimii ani, producatorul de electrocasnice a fost una dintre putinele companii din Romania care au continuat sa faca angajari, a investit, a crescut productia si exportul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Monica Iavorschi,
Arctic,
woman in power,
gala
/lideri/monica-iavorschi-arctic-in-business-e-mai-important-sa-fii-profesionist-si-mai-putin-daca-esti-barbat-sau-femeie-10662709
10662709
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.