Mitka Avramova, country leader IBM România şi Moldova

Postat la 05 martie 2021 239 afişări

Mitka Avramova, country leader IBM România şi Moldova

Carte de vizită:

►Mitka Avramova este un manager de origine bulgară cu o experienţă de peste 20 de ani în industria IT şi  a fost promovată pe poziţia de CEO a IBM România, subsidiara locală a furnizorului american de soluţii IT cu acelaşi nume, în 2018.

►S-a alăturat echipei IBM în 2005, deţinând de atunci o serie de poziţii de management în vânzări, operaţiuni, cât şi în ecosistemul partenerilor de afaceri ai companiei în Bulgaria şi Europa de Sud-Est.

►IBM România a înregistrat în 2019 o cifră de afaceri de 941 milioane de lei, un profit net de  91 de milioane de lei şi avea un număr mediu de 3.291 angajaţi, potrivit datelor publice disponibile.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.