Mircea Turdean conduce de 19 ani compania Farmec, la fel ca tatăl său

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 12 ianuarie 2013 629 afişări

Mircea Turdean lucrează în cadrul companiei Farmec de 19 ani, urmând exemplul tatălui său care a condus anterior compania. El şi-a început cariera în cadrul producătorului de cosmetice din poziţia de cercetător, crescând ulterior până în poziţia actuală de director executiv.

Turdean a fost numit la conducerea companiei în iarna lui 2010, după ce anterior ocupase poziţia de director tehnic-producţie în cadrul Farmec. De formaţie inginer, Turdean este absolvent al Facultăţii de Tehnologie Chimică din Cluj-Napoca şi al unor cursuri în cadrul Universităţii Open University Business School din Marea Britanie, cursuri oferite pe piaţa locală de compania de training Codecs.

Producătorul de cosmetice din Cluj-Napoca, cu afaceri de peste 26 de milioane de euro anul trecut este controlat de Mircea Turdean şi de familia sa. Compania a fost privatizată în 2000 prin metoda MEBO, iar primul director general ales de Adunarea Generală a Acţionarilor a fost Liviu Turdean, tatăl lui Mircea Turdean.


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/mircea-turdean-conduce-de-19-ani-compania-farmec-la-fel-ca-tatal-sau-10452552
10452552
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.