Mihai Miron vinde medicamente de 100 de milioane de euro pe an

Autor: Razvan Muresan Postat la 22 decembrie 2012 199 afişări

Omul de afaceri Mihai Miron a pornit de la zero businessul din domeniul producţiei de medicamente Europharm Braşov pe care l-a vândut în anul 2003 britanicilor de la GlaxoSmithKline.

Ulterior, a dezvoltat compania Ropharma, prin intermediul căreia Miron are afaceri atât în retail, unde deţine o reţea cu peste 100 de farmacii, în distribuţie, care are o pondere de sub un sfert din total, dar şi în producţie. De segmentul producţiei sunt legate cele mai agresive proiecte ale antreprenorului. Un business mic de numai câteva milioane de euro anul trecut, dar care ar trebui să crească în scurt timp. Firma Ropharma pe care o controlează şi care este listată la categoria I a BVB şi-a bugetat în acest an o cifră de afaceri de aproape 100 de milioane de euro, în creştere cu 12% comparativ cu 2011, şi un profit mai mare cu o cincime.


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/mihai-miron-vinde-medicamente-de-100-de-milioane-de-euro-pe-an-10406889
10406889
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.